Jestuvte Murre für 4 Personen
Author:Ilse Prass
Zutaten:
40 g Schmalz
2 Öllich
250 g Ooßefleisch ov Firkesbuch
2 Pund Murre
1 ½ Pund Ädäppel
¼ Liter Wasser
Salz un Peffer
Zubereitung
Dat Schmalz usloße un dat op klein Würfele jeschneddene Ooßefleisch ov dä Firkesbuch dodren anbrode. Wann et anfängk brung ze wäde, dä kleinjeschneddene Öllich dozo jevve un jlasig wäde loße. Met Salz un Peffer wöze. Die op Stefte jeschneddene Murre un die op Würfele jeschneddene Ädäppel dozo jevve, et Wasser drüvver jeeße un alles op kleinster Flamm en jode Stund vör sich hin stuve loße. Zweschendren ens nohlore, of mer womüjjelich noch jet Wasser nohjeeße muß.