Karnevalsrezepte


Decke Jäsch met Prumme für 4 Personen


Author:Ilse Prass


Zutaten:

100 g fing Jäsch
¼ Liter Wasser
e Hälfje Milch
1 Liter Bottermilch
250 g jedrüchte Prumme
40 g Mondamin
2 Eier


Zubereitung

Die Prumme üvver Naach en Wasser enweiche. Die Jäsch met nem veedel Liter Wasser jet opjon loße. Donoh Milch un Bottermilch dozo jevve, un och die us däm Wasser jefischte Prumme. Dat Janze su an de zwei Stund leis för sich hin koche loße. Dat Jäle vum Ei met jet Milch un Mondamin verröhre un domet die Zupp andecke.
Dat Eiwieß kann mer, wann mer well, schlage, met nem Löffel afsteche un op heißem Wasser fünf Minutte trecke loße. Donoh op dä fädije Zupp anrechte.



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